Coșul meu

0 produse
Prima pagină Articole

Articole

Profilux - Casa luminii!

Profilux - Casa luminii!

Profilux SRL - primul magazin specializat de Corpuri de iluminat & electrice înființat în Botoșani după perioada postdecembristă, prezenți pe piaţă de peste 20 de ani, în parteneriat cu importatori și producători recunoscuţi la nivel național şi mondial, oferim soluții profesionale complete de iluminat comercial, rezidențial, industrial și zootehnic.

Luminăm din 1999, prin deschiderea show-room-ului din Calea Națională nr. 79 din Botoşani. Înclinăm balanța în favoarea noastră prin asistență tehnică și consiliere în domeniul iluminatului ambiental-decorativ, oferite gratuit de echipa noastră. 

Viziunea și deviza noastră “PROFILUX - Profesioniștii luxului dumneavoastră” se bazează pe transparență, încredere și respect față de partenerii noștri - clienți și furnizori.

Citește în continuare →
Rabalux

Rabalux

Companie cu o istorie de peste 20 de ani si reprezentante in multe din tarile Uniunii Europene, Rabalux este un brand sinonim cu fiabilitatea si raportul calitate-pret optim. 
Cu un catalog ce cuprinde peste 1500 de repere ce acopera intreaga gama a corpurilor de iluminat, Rabalux este azi unul dintre cei mai mari producatori europeni de lustre si candelabre, aplice si plafoniere, spoturi si proiectoare, veioze si lampadare. Compania cu sediul la Gyor in Ungaria a avut in ultimii ani o crestere accelerata si dinamica atat ca nivel calitativ al produselor cat si ca popularitate in randul clientilor. In prezent, Rabalux, este una dintre marcile preferate ale europenilor in ceea ce priveste corpurile de iluminat decorative.

Citește în continuare →
Alegerea corpurilor de iluminat

Alegerea corpurilor de iluminat

 

Corpurile de iluminat sunt elemente esențiale din cadrul designului locuinței tale. De multe ori poate fi complicat să decizi din multitudinea de variante, mai ales că de fiecare dată când cauți, descoperi tot mai multe modele inedite. Noi te ajutăm cu câteva sfaturi și propuneri, ca să-ți fie mai ușor să pui în practică proiectul la care visezi.

Corpuri de iluminat în funcție de camere și tipuri de iluminare

Corpuri de iluminat în funcție de montare

Corpuri de iluminat în funcție de sursa luminii

Corpuri de iluminat în funcție de dimensiunea camerei

Corpuri de iluminat în funcție de stil

 

Citește în continuare →
Pagina 1 din 1
«1»